top of page

GREEN PEEL®

De GREEN PEEL® herbal peeling Fresh Up van Dr. Schrammek is een vitaliteits- en regeneratieboost voor je huid! Geschikt voor (bijna) alle huidtypen en in ieder jaargetijde toe te passen. Een mooie veilige 100% biologische peeling met prachtig resultaat. De behandeling duurt ca. 1 uur!

Kort samengevat is de GREEN PEEL® herbal peeling een vitaliteits- en regeneratieboost voor de huid. Geschikt voor (bijna) alle huidtypen- en condities en door het milde karakter in ieder jaargetijde te ondergaan, mits het voorgeschreven protocol thuis wordt voortgezet.  

Contra indicaties:

allergische zeer gevoelige huid 

koortslip en wratjes

kanker 

alle naevi (evt. in overleg met dermatoloog)

Bij gebruik van een van de volgende medicatie:

antidepressiva die het St. Janskruid bevatten, chlopromazin (kalmeermiddel), cytostatics (kankermedicatie), antibiotica (pas 2 weken na stoppen medicatie).

Na de volgende huidverbeterende behandelingen:

dermabrasie (na ca. 4 mnd), fruitzuurpeeling (na ca. 4 mnd), laser (na ca. 6 mnd), TCA/Blue Peel (na ca. 6 mnd), botox.

Heb je nog vragen of twijfels over deze mooie behandeling wat voor jou is? Gewoon even bellen!

RECENSIES

Enkele enthousiaste reacties van klanten.

"Gisteravond een tintelend gevoel als ik aan mijn gezicht zat maar zeker niet hinderlijk. Het ziet er prachtig uit. Vanmorgen niet nat gemaakt en voor ik wegging heb ik keurig de zonnecreme op mijn smoeltje gesmeerd. 

BEDANKT HET WAS HEERLIJK EN DE KERS OP DE TAART WAS DE VOETMASSAGE!!!!"

"De GREEN PEEL was echt super lekker, was echt verrast door het mooie resultaat, dat ga ik meer doen!!

"Ooit wel eens een bio peeling ondergaan, maar dit is echt een hele aparte ervaring, mijn huid glanst en t lijkt wel of mijn rimpeltjes minder diep zijn.....de volgende staat al geboekt!!"

bottom of page