top of page
oog1.jpg

WIMPEREXTENSIONS

De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De wimperextensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciaal voor deze procedure ontwikkelde wimperlijm. Na ongeveer 2 tot 3 weken is een refill aanbevolen voor een optimaal resultaat.

Wimperextensions: Welkom

Als je je houdt aan de nazorginstructies kan de eigen wimper gewoon groeien en na zijn groeicyclus (gemiddeld 8 weken) samen met de wimperextension uitvallen, er is dus geen sprake van beschadiging aan je eigen (natuurlijke) wimpers.

Mocht je voor die tijd de extensions willen verwijderen, doe dat dan niet zelf (want dat kan de natuurlijke wimper WEL beschadigen) maar maak hiervoor een afspraak (zijn geen kosten aan verbonden!). 

Als je wimperextensions hebt kun je uiteraard gewoon make-up gebruiken, kies wel voor oogmake-up op basis van water (olie of vet maakt de lijm week!!!), gebruik mascara (op waterbasis en nooit waterproof!!) niet dagelijks en alleen op de puntjes! Foundation en dagcreme met zorg aanbrengen rond de ogen, deze vette producten kunnen er voor zorgen dat je sneller extensions verliest! Foundation op poederbasis is geen enkel probleem.

Goede verzorging van de extensions zorgen er voor dat je er lang plezier van hebt, dus:

Dagelijks goed schoonmaken met remover op waterbasis of speciale lash foam! Er zijn natuurlijk legio producten op de  markt maar je kunt heel makkelijk je eigen reiniger maken (1 deel babyshampoo op 5 delen gedestilleerd water). Borstelen, borstelen, borstelen... met het speciale borsteltje wat je na de behandelingen meekrijgt. Niet bang zijn dat ze losraken, je verliest gemiddeld 1 tot 3 natuurlijke wimpers per dag dus je zult sowieso regelmatig een extension verliezen. Vandaar de bijvulafspraak na 2 of 3 weken.

Wimperextensions: Over
wimpers 2_1kopie.jpg
Wimperextensions: Over ons

De voordelen van ‘Blink’ wimperextensions op een rijtje:

  • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers

  • Natuurlijke uitstraling

  • Lengte, dikte en curve aangepast aan jouw wensen

  • Praktisch gewichtsloos, je voelt de extensions niet

  • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee

  • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper

  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig

Ook het verven van wimpers en m.n. wenkbrauwen is niet meer weg te denken uit de salon en kunnen als losse behandeling worden geboekt. Naast het gebruik van de normale standaard verf (houdbaarheid ca. 4 weken) kun je nu ook kiezen voor een behandeling met HENNA. Henna Brows zijn hot. Logisch, als je ziet wat voor resultaten je ermee krijgt. Prachtig volle wenkbrauwen, omdat de henna tot wel 2 weken op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes blijft zitten. Het aanbrengen is heel gemakkelijk, er zijn verschillende kleuren van blond voor de lichte types  tot donkerbruin en zwart voor de donkere huidtypes. De inwerktijd is wel langer dan met traditionele verf waardoor de behandeling iets meer kost.

Wimperextensions: Over
bottom of page