top of page
pmu%2520behandeling%25202_edited_edited.

PERMANENT MAKE-UP

Met permanente make up (PMU) ben je dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. Met PMU help je de natuur een handje; nooit meer ongerust in de spiegel kijken bij een bezoek aan strand, zwembad of sauna, best fijn!

Hoe werkt het? 

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep en betrekkelijk pijnloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Mijn streven is een zo natuurlijk mogelijke pigmentatie, die gemiddeld zo'n 2 jaar blijft zitten en daarna geleidelijk vervaagd. Om de kleur optimaal te houden is het dus noodzakelijk om ieder jaar (soms iets later) terug te komen om de de kleur bij te laten werken. Hiervoor gelden speciale tarieven.

Waarom een intakegesprek?

De intake is bedoeld als kennismaking en inventarisatie van de wensen. Als ik weet wat iemand graag wil, kan ik aangeven wat haalbaar is, afhankelijk van het huidtype. Samen kijken we naar de vorm en kleur en kan ik al je vragen beantwoorden. Bij een evt. vermoeden van allergie kan een testje uitkomst bieden. De intake is gratis, besluit je na t gesprek af te zien van verder behandeling dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Ik wil dat iemand voor 100% vertrouwen heeft in mijn werk.

​De pigmenten en naaldmodules waar ik mee werk (Clinita) zijn steriel en voldoen aan de strenge eisen van de Keuringsdienst van Waren.

Permanent Make-up: Welkom
bottom of page